0

Tietosuojakäytäntö & Evästeet

Yleisesti henkilötiedoista

Poster Store Sverige AB suojaa henkilökohtaista yksityisyyttäsi ja pyrkii aina suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Poster Store noudattaa kaikkia henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja määräyksiä. Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua ymmärtämään mm. millaista tietoa Poster Store kerää ja miten sitä käytetään. Hyväksymällä sivuston ostotietojen tai tietojen luovuttamisen käytännön, hyväksyt suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn alla olevan mukaisesti.

Poster Store Sverige AB, ("Poster Store" / "me"), 559047-8151, Birger Jarlsgatan 41a, 111 45 Stockholm vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Mitä henkilötietoja Poster Store käsittelee?

Käsittelemme antamianne tai sivustolle toimittamianne henkilötietoja tai sivustolta evästeiden avulla keräämiämme henkilötietoja. Henkilötietoja, joita Poster Store käsittelee, ovat sosiaalitunnus, nimi, sukupuoli, sähköpostiosoite, osto-, maksu- ja tilaushistoria, maksu- ja luottokortin numero, toimitusosoite, IP-osoite ja puhelinnumero.

Miten Poster Store käsittelee henkilötietojasi?

Tietoja voidaan käyttää tunnistamiseen, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeisiin ja tilastotarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää myös postitse, tekstiviestitse ja sähköpostitse, sekä markkinointiin ja puhelimitse tiedottamiseen, jos et vastusta tätä. Peruuttaksesi markkinoinnin voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain. Tietoja voidaan käyttää myös ostotottumusten analysointiin, jotta voimme tarjota sinulle asiaankuuluvia tietoja ja markkinointia sekä parantaa sivustoa, maksuratkaisuja ja maksuprosesseja. Parantaaksemme maksuratkaisuja ja maksuprosesseja toimitamme henkilökohtaiset tietosi, mukaan lukien sosiaaliturvatunnuksesi, siirretään kolmannen osapuolen toimittajille. Henkilötiedot voidaan täten yhdistää myös muiden rekistereiden tietoihin esim. luottotietoihin. Sosiaaliturvatunnuksesi käsitellään myös sellaisten ostotapahtumien yhteydessä, jotka tehdään maksu- ja luottolaitosten puolesta (tai niiden takia), jotka tarvitsevat tätä luottotietojen käyttöön. Tietojen käyttö voi liittyä yhteen muiden rekistereiden kanssa sekä EU:n sisällä että sen ulkopuolella. Tiedot voidaan myös koordinoida tai jakaa viranomaisten tai kumppaneidemme kanssa näitä ovat esimerkiksi tulostus- ja jakelu sekä maksu- tai luottotietojen välittäjät ja luottolaitokset. Poster Store noudattaa aina äärimmäistä varovaisuutta tällaisissa tilanteissa. Hyväksymällä sivuston ostotietojen tai tietojen luovuttamisen käytännön, hyväksyt suostumuksesi henkilötietojensiirtoon ETA:n ulkopuolisiin maihin. Jos kaikki Poster Store -liiketoiminnan osat tai osat myydään tai integroidaan muihin toimintoihin, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan paljastaa neuvonantajillemme, ostajalle ja hänen neuvonantajilleen ja siirtää liiketoiminnan uusille omistajille. Poster Store käyttää Googlen mainontapalveluja. Voit lukea lisää Googlen tietojen keräämisestä, jakamisesta ja käytöstä täältä.

Kuinka henkilötietojasi suojataan?

Säilyttääksemme henkilötietoja turvallisesti, olemme toteuttaneet ja ottaneet käyttöön useita turvatoimia: Olemme toteuttaneet turvamenettelyitä sekä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi, kuten verkkoselaimen sertifiointiteknologian. Lisäksi meillä on asianmukaiset palomuurit ja virustorjuntaohjelmistot, jotka suojaavat ja estävät luvattoman pääsyn verkkoon. Pääsy tiloihin, joissa henkilötietoja tallennetaan, on rajallinen, ja työntekijöiden tunnistaminen on välttämätöntä.

Poster Store käyttää myös esim. SSL (Secure Socket Layer) -sovellusta, joka on protokolla turvallisen tiedonsiirron siirtämiseksi Internetissä (tai muissa verkoissa). Asiakkaan on tarkistettava, että SSL ei ole pois päältä selaimen asetuksissa. Luvattoman pääsyn estämiseksi maksu- tai luottokorttinumerosi käsittelyssä käytämme myös yksisuuntaista salausta.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Jos suostut olemaan rekisteröity asiakas tai Poster Storen jäsen, tietosi tallennetaan, kunnes peruutat asiakkuuden / jäsenyyden. Asiakkaana voit poistaa rekisterin milloin tahansa. Jos et rekisteröitynyt asiakkaaksi / jäseneksi, tiedot tallennetaan niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten tai esimerkiksi Poster Store -sitoumusten täyttämiseksi esimerkiksi, toimitus- ja takuuvelvoitteiden täyttämiseksi.

Tietojasi ei koskaan tallenneta pidempään kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö sallii.

Henkilötietojen saatavuus, päivittäminen ja korjaaminen

Sinulla on sovellettavan henkilötietolain mukaisesti oikeus kerran kalenterivuodessa saada maksutta tiedot siitä, mitä henkilötietoja käsitellään sinusta riippumatta siitä, miten ne kerätään. Jos haluat tällaisen tiedon, lähetä meille kirjallinen pyyntö. Pyynnön on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti lähetettävä sinulle allekirjoitettuna postitse ilmoitettuun osoitteeseen. Sitä ei voi lähettää sähköpostitse.

Poster Store haluaa varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot ovat tarkkoja ja ajankohtasia. Jos jokin Poster Storen antamista tiedoista muuttuu, esim. jos muutat sähköpostiosoitettasi, nimeäsi tai maksutietojasi tai haluat peruuttaa käyttäjätilin, lähetä sähköpostia osoitteeseen: [email protected] Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää, että henkilötiedot korjataan, estetään tai poistetaan.

Henkilötietojasi ei käsitellä suoramarkkinointiin liittyvissä tarkoituksissa, jos vastustat tällaista käsittelyä. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antama suostumus. Tällainen palauttaminen voi rajoittua vain osaan käytöstä, kuten suoramarkkinointiin liittyvästä käytöstä.

Linkit sivuilla

Sivusto voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain kyseessä olevaan sivustoon. Kun siirryt toiselle sivustolle, lue kyseisen sivuston tietosuojakäytäntö. Huomaa, että Poster Store ei vastaa henkilötietojesi käsittelystä muilla sivustoilla.

Tietosuojakäytännön muutokset

Poster Store pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön milloin tahansa häiriöiden korjaamiseksi tai uusien oikeudellisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tämän tietosuojakäytännön muutokset julkaistaan sivustolla.

Evästeet

Poster Store käyttää evästeitä verkkosivustolla parantaakseen palveluita ja luomalla tilastoja sivuston käytöstä. Eväste on pieni tekstipohjainen data, joka on tallennettu käyttäjän selaimeen käyttäjän selatessa kyseistä verkkosivustoa. Evästeet on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta. Evästeiden hyväksymisen selaimessa voi kieltää. Evästeiden kieltäminen selaimeilla voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti käyttäjäkokemukseen ja sivuston ominaisuuksiin. Evästeet ovat käyttäjille täysin vaarattomia. Hyväksyessäsi tietosuojakäytäntömme hyväksyt evästeiden käytön.

Asiakkaidemme mielestä olemme erinomaisia

4.5

4.5 / 5 perustuen 215 arvosteluun.
Lue joitakin arvosteluja täältä.

Huippuostos!

Tuotteet tulivat nopeasti, olivat tulostettu laadukkaalle paperille, sekä vastasivat sitä mitä olin tilannut.

27 Oct

Veera

Hyvä laatu!

Hyvä laatu! Toimitus pakattu kunnolla.

27 Oct

Sanna Valve

Erinomainen kauppa

Nopea toimitus ja tuotteet ovat juuri sellaiset kuin kuvassa :)

25 Oct

Kristiina Olin

Olin todella tyytyväinen julisteisiin

Olin todella tyytyväinen julisteisiin, nopea toimitus.

25 Oct

Titta Viskari

Tuote on lisätty ostoskoriisi

Kassalle
Jatka ostoksia

Tästä löydät kaikki tallentamasi suosikkituotteet